VIVER D'empreses

El Viver d’empreses d’Oriola, és fruit del conveni signat entre la Càmera Oficial de Comerç i Indústria d’Oriola i la Fundació INCYDE (Institut *Cameral per a la Creació i Desenvolupament de l’Empresa).

Naix amb la finalitat de crear empreses fomentant l’esperit emprenedor i per tant crear ocupació estable i amb efecte multiplicador, ajudant-los en el començament del seu projecte, quan més dificultats sorgeixen, posant-los a la seua disposició les instal·lacions necessàries per a començar a exercir la seua activitat empresarial.

Cessió d'aules

El Viver d’empreses de la Càmera d’Oriola, disposa d’una sèrie d’aules de formació que posa a la disposició de les empreses.

Es tracta de diferents espais amb tots els serveis tecnològics necessaris per a la realització de conferències, presentacions, xarrades, cursos, … amb una capacitat que vària de 12 a 62 persones en la major d’elles.

salon-actos-camara-comercio-orihuela

Saló d'actes

Veure
aula-17-18-camara-comercio-orihuela

Aula 17

Ver
sala-informatica-camara-comercio-orihuela

Sala d'informàtica

Veure
departamento-despacho-camara-comercio-orihuela

Departament

Veure

Condicions generals

  • Horari de les sales: de 08:00 hores a 15:00 hores, de dilluns a divendres. Les reserves s’efectuaran per escrit, amb un mínim de 48 hores d’antelació.

  • La sol·licitud de les instal·lacions no suposa cap garantia que es realitze la reserva de l’aula, sinó que està en funció de la disponibilitat de les aules sol·licitades.

  • La Càmera es reserva el dret d’anul·lar qualsevol reserva amb 24 hores d’antelació per motius institucionals i sota comunicació prèvia.

  • El pagament de l’ús de les aules s’haurà d’efectuar amb un mínim de 48 hores d’antelació a l’inici de l’activitat. La Càmera no es fa responsable de les opinions, productes o serveis oferits per les empreses usuàries.

  • Per motius de seguretat, les empreses usuàries no podran excedir l’aforament establit per la Càmera en cadascuna de les aules.

  • L’empresa usuària no podrà fer publicitat de la Càmera, excepte en el referent a la indicació del lloc de celebració, adreça i aula en la qual se celebrarà l’acte.

  • L’empresa usuària serà la responsable de l’adequat ús de l’aula corresponent i cura del material que estiga a la seua disposició. Es recorda que, segons l’article 7 del Reial decret 192/88 de 4 de Març, del Ministeri de Sanitat i Consum, no es permet fumar en totes les instal·lacions.

Llistat de preus i condicions

CÁMARA DE COMERCIO ORIHUELA

Si estàs interessat a rebre qualsevol tipus d’informació, posa’t en contacte amb nosaltres.

X